Mindful Hækling Workshops

Mindful Hækling Workshops

Vores Mindful Hækling workshops er halve dage fyldte med inspiration og viden.

Alle vores aktiviteter er baseret på de samme principper, hvilke du kan læse om under "Mindful Hækling Kurser".

På vores kurser, som varer 1 eller 2 dage, har vi tid til at gå i dybden, du modtager en masse viden og øver dig i Mindful Hækling.
På vores workshops får du et hurtigt indblik i Mindful Hækling, hvilket forhåbentlig inspirerer dig til at ville vide mere.

Vidste du, at Albert Einstein havde ry for at have strikket mellem hans store tanke-projekter om relativitet, univers og energi, så han kunne: "berolige sin mening og klare sin tænkning"?
Vi har alle behov for at give hjernen fred og ro, selv Albert Einstein.  Desværre er det nærmest umuligt, da vores hjerne er skabt til at være konstant aktiv.  Hvis vi ikke aktiverer den, finder den selv på noget at lave, og det kan ofte være negative tanker.

Hækling bringer din hjerne i fokus - du bliver mindful.  Du kan øge denne tilstand af at være mindful på forskellige måder, hvilket du lærer på vores workshops og kurser.
Hækling giver dog ikke blot et mindful sind, der er mange andre sundhedsmæssige fordele både ved at være mindful og ved at hækle - og når du kombinerer hækling og mindful opnår du de mange positive effekter på din krop og dit sind.
Heller ikke at forglemme er muligheden for at være kreativ og skabe et håndværk!  Du kan hækle legetøj, puder, tøj til både børn og voksne eller kæledyret, tæpper, håndklæder, grydelapper, tørklæder, tasker - ja listen er nærmest uendelig!

Vores workshops er hovedsageligt for begyndere.  Du lærer basisprincipperne for at lære at hækle, og du får en generel forståelse for at være mindful.

Se workshops i Butikken.

Date

22. januar 2015

Categories

Workshops

Om Mindful Hækling

Mindful Hækling giver en tilstand af “flow" - en tilstand af fuld koncentration eller fuldstændig absorption med hækleprojektet via hænderne, garnet, nålen, farverne og situationen.  Din krop og sind er så involveret i hækling, at der ikke er “tid” til andet; du absorberer masker, farver og mønster, hvilket effektivt stimulerer din hjerne.

Kontakt Os

MHlogoXXS

Lone: +45 21 66 56 75
lone@mindfulhaekling.dk

Tina: +45 31 12 93 42
tina@mindfulhaekling.dk